image
Sursa foto: IV Ceban//Facebook

De Ziua Tăcerii Igor Dodon și Ion Ceban au ieșit la plantat pomi: „O nouă zi când ne mobilizăm!”

De Ziua Tăcerii Igor Dodon și Ion Ceban au ieșit la plantat copaci. Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi în diferite zone ale orașului, va fi organizată plantarea a 2200 de puieți.

„Astăzi, alături de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, dar și locuitori ai capitalei, am participat la cea de-a patra acțiune de plantare a arborilor, în cadrul campaniei de înverzire a teritoriului municipiului Chișinău.(...) Este o acțiune de plantare de pomi nobilă. Prin plantarea unui arbore contribuim la o societate sănătoasă în care toată lumea poate prospera.Nu ne oprim aici. Ne propunem să continuăm cu așa activități în fiecare an, căci considerăm că este un lucru binevenit pentru plaiul natal”, a scris Igor Dodon, candidatul la funcția de președinte al țării pe Facebook.

Și primarul capitalei, Ion Ceban, care și-a luat concediu pentru a face campanie electorală alături de Igor Dodon a venit cu un mesaj pe facebook.

„Prieteni, astăzi o nouă zi când ne mobilizăm în cadrul campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul municipiului Chișinău, lansată de municipalitate. În fiecare săptămână suntem tot mai mulți și asta demonstrează că ne pasă de orașul nostru și de natura care ne înconjoară. Astăzi, alături de echipă vom planta copaci în zona verde din bd. Dacia intersecție cu str. Șos. Muncești.La fel, vor fi plantați copaci și în alte sectoare ale orașului”, a scris Ceban.

Anterior Igor Dodon a mai participat la o altă acțiune de plantare a puieților, organizată de municipalitate.

Precizăm că agitația electorală în Ziua Tăcerii constituie contravenţie administrativă şi se sancţionează cu amendă, de la 15 la 30 de unităţi convenţionale aplicată persoanei fizice ori cu amendă de la 35 la 50 de unităţi convenţionale, aplicată persoanei cu funcţie de răspundere sau concurentului electoral.

Imagini video puteți vedea aici.

IV Ceban//FacebookIV Ceban//Facebook

Noutăţile partenerilor

comentarii: