image
Sursa foto: Jurnal.md

„Pentru pace și stabilitate”: Anunțuri pe străzi pentru alegătorii transnistreni care vor să-și vândă votul cu 50 de dolari

Mai multe anunțuri destinate celor care vor să-și vândă voturile au fost lipite pe panouri în Tiraspol și Bender, afirmă deputatul Platformei DA, Igor Munteanu.

„Într-un sistem de securitate găurit, mercenarii au făcut o afacere prosperă din tranzacțiile electorale cu voturile sărmanilor votanți separatiști. Vorbim de Republica Moldova. Insist pe calificativul „sărman” și pe „separatist” în pofida trendului „politcorrect” de care suferă niște fețe palide pe la Chișinău. Într-un teritoriu ocupat, așa cum este definită Transnistria de o decizie a Curții Constituționale, toți cei care susțin implicit ori explicit regimul separatist sunt separatiști. Asta-i logica vieții politice”, a comentat Igor Munteanu.

„Fițuica lipită pe mai multe panouri la Bender și Tiraspol asta spune de fapt. Regimul permite recrutarea doritorilor de a-și vinde votul contra 50 de dolari pentru că-i convine să sprijine sateliții Kremlinului din dreapta și stânga Nistrului, fiindu-le mentori, parteneri și tovarăși.За мир и стабильность”, scriu Colecționarii de voturi. За коррупцию, gândește Stierlitz. Să le stea în gât”, a adăugat deputatul Platformei DA.

vot transvot trans

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: