Horoscop sâmbătă, 14 noiembrie. Capricornii iau decizii care le schimbă viața

Astrologii anunță un weekend plin pentru majoritatea nativilor din zodiac. Află ce îți rezervă horoscopul de sâmbătă, 14 noiembrie, în funcție de zodia ta. Dacă vrei să te asiguri că ești înconjurat de noroc, ține cont de faptul că în acest final de săptămână, numerele norocoase sunt 1, 5, 23 și 44. De asemenea, culorile îți pot aduce șanse nebănuite. Apelează la culorile norocoase albastru, galben și alb.

Foto: Libertatea

Berbec: Ai o energie bună și asta o simt și cei din jurul tău. Din punct de vedere al carierei unele lucruri trebuie un pic amânate, dar asta se va dovedi a fi bine pentru tine.

Taur: Anumite speculații acum te pot ajuta să câștigi niște bani în plus, dar îți și testează nervii. Încearcă să rezolvi fiecare treabă la timpul ei, fără a-ți forța limitele, astfel sănătatea poate avea de suferit.

Gemeni: Anumite discuții din trecut, legate de relația ta, acum pot fi luate în considerare dintr-un alt unghi. Este important să comunici ceea ce îți dorești deoarece doar așa partenerul de viață poate afla ce simți cu adevărat.

Rac: Anumite treburi restante acum trebuie rezolvate, iar asta îți va ocupa o bună parte a zilei. Astrele vă sfătuiesc să comunicați cu partenerul de viață gândurile și ideile.

Leu: Familia are nevoie de atenția voastră, dar și voi aveți nevoie să vă încărcați cu energie pozitivă alături de ei. Încercați să vă ocupați de ceea ce aveți restant acum, pentru a nu lăsa pe săptămâna viitoare.

Fecioară: Începeți să vă simțiți mai bine, dar totuși unele controale mai trebuie efectuate pentru a găsi un diagnostic sau un răspuns la problemele voastre. Acum e weekend, așa că încercați să faceți cât puteți din tot fără eforturi prea mari.

Balanță: Acum este un timp potrivit pentru a face noi planuri și pentru a încerca să vă stabiliți noi obiective. Astrele sunt de partea voastră și dacă vreți să începeți o dietă sau un nou regim alimentar.

Scorpion: Unele lucruri trebuie lăsate acolo unde sunt, nu neapărat dezgropate sau aduse din nou în discuție. Indicat ar fi ca înainte de tot să vă gândiți bine la ce vă doriți cu exactitate.

Săgetător: Timpul petrecut alături de cei dragi sau conversațiile lungi vă pot face bine și vă pot accelera vindecarea. Oamenii noi aduc energii noi, deci nu ezitați măcar să stați de vorbă la telefon, în timp ce vă mai ocupați de anumite treburi.

Capricorn: Astăzi este o zi bună pentru a lua decizii care vă pot influența viața și chiar viitorul. Fie că prin gând vă trec niște idei, fie că vă sfătuiți cu partenerul de viață în privința unor alegeri, acestea par a fi foarte bune.

Vărsător: Timpul petrecut alături de persoana iubită sau de cineva apropiat vă ajută în procesul vostru de vindecare, acceptare și vă dă o energie pozitivă. Nu uitați să vă întăriți sistemul imunitar.

Pești: Anumite persoane din anturajul vostru vă ajută să vedeți o altă perspectivă și vă binedispune acest lucru. Nu ezitați deci să apelați la persoane de încredere dacă vă aflați într-o dilemă.

Sursa: Impact.ro


Pub