Principală  —  IMPORTANTE   —   COVID-19: Încă un deces în…

COVID-19: Încă un deces în rândul lucrătorilor medicali. Mesajul transmis de colegi

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță sâmbătă, 14 noiembrie, despre decesul felcerei Sabina Draguțan, care a activat peste 20 de ani în sistemul medical din R. Moldova.

„În memoria regretatei noastre colege de la IMSP CNAMUP, SAMU Botanica Cu profund regret și cu o mare tristețe IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea la cele veşnice a doamnei Sabina Draguțan.

Colega noastră s-a stins din viață la data de 14 noiembrie la vârsta de numai 43 de ani. Sabina Draguțan a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de felcer. Doamna Sabina a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Am pierdut o adevărată profesionistă, o persoană sufletistă, activă și plină de viață.

Ea a fost un model demn de urmat pentru toți colegii. A activat în funcție de mai mult de 20 de ani. Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Sabina Draguțan. Va rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace!
„, este mesajul transmis de instituția în care a activat.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 88 772 cazuri. În total, 69 526 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 2006 au decedat.