(VIDEO) Ilian Cașu, către presă: Cereți acces la camera din subsolul CEC unde este instalat serverul. Există riscul ca mâine niște băieți deștepți să se joace cu cifrele

by D M
Distribuiti mai departe...

Membrul Partidului Nostru, Ilian Cașu, a făcut o adresare către presa independentă din Republica Moldova. El i-a îndemnat pe jurnaliști să ceară președintelui Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil „introducerea pe pagina web a CEC-ului o opțiune, unde în timp real să arate accesul la camera din subsolul acestei clădiri unde este instalat serverul, pentru că există un risc enorm ca de mâine și după încheierea procesului de vot, acolo să-și facă apariția diferiți băiețași șmecheri care se pot juca cu cifrele, face minuni și asigura victoria nemeritată a unui candidat”, a spus Ilian Cașu într-un live pe Facebook.

„Să ne spună Cimil care responsabil de la SIS și MAI răspund de accesul în camera unde se află serverul pentru alegeri. Cei care încalcă legea trebuie sancționați în baza normei legale, iar această instituție să asigure respectarea legii”, a mai adăugat el.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...