Horoscopul candidatului și al candidatei la funcția de președinte (președintă). Ce le prezic astrele Maiei Sandu și lui Igor Dodon

igor_dodon_maia_sandu_84325100_51774400
Foto: publika

Mâine, 15 noiembrie, în Republica Moldova se desfășoară turul II al alegerilor prezidențiale. Amintim că, în urma rezultatelor din primul tur, Maia Sandu și Igor Dodon au acumulat cele mai multe voturi și participă în cel de-al doilea tur al alegerilor. Pentru că urmează o luptă pentru fiecare vot, am hotărât să vedem ce zic astrele despre candidat și candidată la funcția de președinte (președintă).

Maia Sandu este zodia gemeni și potrivit astrelor interesele profesionale ar trebui să meargă bine, precum și orice proiecte personale. „Dacă ai lucrat pentru a obține bani în plus în viața ta, probabil că vei vedea că acest lucru se va întâmpla astăzi. Energia fizică și emoțională abundentă conferă puterii tale interioare un impuls special și s-ar putea să vezi rezultatele dorite în materie de finanțe și alte probleme. De asemenea, interesele profesionale ar trebui să meargă bine, precum și orice proiecte personale.”

Lui Igor Dodon, zodia vărsător, astrele îi prezic o putere fizică și interioară la înălțime. „Cariera și obiectivele tale financiare ar trebui să iți fie la îndemână astăzi. Atât energia fizică, cât și puterea interioară funcționează la înălțime, făcând aceasta zi ideală pentru a face planuri clare. De asemenea, dacă ai lucrat pentru a iți îmbunătăți starea de sănătate, este posibil să vezi câteva rezultate clare. Dacă nu, aceasta este o zi minunată pentru a începe un nou regim de sănătate și exerciții fizice.”

Reamintim că, pe 1 noiembrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri prezidențiale. În cursa electorală s-au înscris șase candidați și două candidate: Maia Sandu (PAS), Igor Dodon (independent, susținut de PSRM), Andrei Năstase (Platforma DA), Renato Usatîi (Partidul Nostru), Violeta Ivanov (Partidul „ȘOR”), Octavian Țîcu (PUN), Dorin Chirtoacă (Blocul UNIREA), Tudor Deliu (PLDM). Maia Sandu a obținut cele mai multe voturi, totuși insuficiente pentru a câștiga alegerile din primul tur. Astfel, pe 15 noiembrie se organizează cel de al doilea tur al alegerilor prezidențiale, unde se vor duela Igor Dodon și Maia Sandu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente