(doc) Judecătoria Chișinău a constatat că informațiile din pliantele lui Igor Dodon lezează demnitatea Maiei Sandu

maia-sandu-igor-dodon
Foto: foto: moldnova.md

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a admis parțial cererea de chemare în judecată depusă de Maia Sandu către Igor Dodon cu privire la apărarea demnității, onoarei și reputației. Decizia instanței a fost publicată pe pagina de Facebook de către fosta ministră a justiției, Olesea Stamate.

„Se constată că informații expuse în pliantul candidatului la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, anume sintagmele «promovarea unei politici rusofobe, ostile relațiilor noastre strategice și de prietenie cu Rusia», «legalizarea căsătoriilor dintre homosexuali și adopția copiilor de către aceste familii», «deteriorarea relațiilor cu Tiraspolul» ca defăimătoare în adresa Maiei Sandu”, se arată scris în hotărârea Judecătoriei Chișinău.

Instanța cere candidatului Igor Dodon, susținut de PSRM, să sisteze imediat răspândirii informațiilor defăimătoare în adresa Maiei Sandu.

Amintim că, marți, 3 noiembrie, Igor Dodon a ieșit într-un briefing în care a înaintat mai multe atacuri la adresa Maiei Sandu. Vezi atacurile lui Dodon la adresa Maiei Sandu, pe care le-a expus în cadrul briefingului AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente