/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Câți moldoveni au solicitat urna mobilă pentru turul II al alegerilor prezidențiale

missing
14 noiembrie 2020, ora 17:22

31 145 de alegători au solicitat votarea cu urna mobilă până la ora actuală, potrivit informațiilor recepționate din 27 circumscripții electorale, informează CEC.

Din numărul total de solicitări, 836 vin din partea alegătorilor cu simptome ale infecției respiratorii COVID19, iar în situația a 30 309 de cazuri, în cereri sunt invocate alte motive.

Amintim că alegătorul care, din motive de sănătate sau din alte motive temeinice, nu poate veni în localul secţiei de votare, poate solicita biroului electoral votarea cu urna de vot mobilă până astăzi, 14 noiembrie curent, ora 18.00. În ziua votării, cererile pot fi făcute în scris până la ora 15.00, dacă se prezintă şi certificat medical.

Persoanele care manifestă simptome caracteristice infecției COVID-19 sau se află în autoizolare pot solicita urna mobilă și în ziua alegerilor, până la ora 15.00, fără obligația de a prezenta certificatul medical.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram