/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Magia Crăciunului, tot mai aproape. Au început vânzările decorațiunilor de Crăciun

missing
14 noiembrie 2020, ora 21:25

Cu zi ce trece, spiritul sărbătorilor de iarnă se face tot mai simțit în magazinele din Capitală. Brazii artificiali, globulețele și luminițele multicolore deja au fost amenajate într-un decor frumos, care ne duce cu gândul la magia Crăciunului. Oamenii care intră în magazin sunt atrași de rafturile cu jucării, iar unii chiar își umplu cărucioarele cu cele mai diferite decorațiuni.

O fi sau nu un efect al pandemiei, cert este faptul că oamenii simt necesitatea de a schimba atmosfera, la acest sfârșit de an. Deși suntem abia la mijlocul lunii noiembrie, magazinele din capitală deja își întâmpină cumpărătorii cu o varietate mare de articole decorative pentru sărbătorile de iarnă. În timp ce unii oameni spun că aceasta, deocamdată, nu este prioritatea zilei pentru ei, alții sunt bucuroși că își pot umple cărucioarele cu fel de fel de jucării și ghirlande.

„Am vrut să văd la ce prețuri sunt până când, adică mai avem timp până la 1 decembrie.

„ Abia acum am venit, ca să mă uit, dacă sunt în vânzare de-acuma decorațiile de Crăciun.

„ Am început cumpărăturile.

Chiar și cei care nu se grăbesc să cumpere jucării pentru sărbătorile de iarnă, ne-au spus că știu bine cum își vor decora casele în acest an.

„Ceva cu alb și cu galben, dar o sa vedem.

„Aș vrea ceva evident, ceva original, să aibă o idee de sărbătorile de Crăciun.

„ Plăcut, frumos ca în tot anul. – Ce culori ați ales? – Eu iubesc culorile mai neutre, pastilate, iată cum.

Managerii unității de comerț știu bine că oferta depinde de ceea ce se cere pe piață. Respectiv, atunci când clientul începe să-și imagineze cum își va decora casa de sărbători, este de datoria lor să le pună la dispoziție articolele dorite.

„Vrem să informăm clienții nostri dragi că le-am pregătit o varietate largă de produse: jucării, brazi, accesorii ce țin de sărbătorile de iarnă și îi așteptăm cu mult drag.”

Designerii ne ,,avertizează”, în sensul bun al cuvântului că, în acest an, creativitatea din pozele de pe rețelele de socializare va depăși orice așteptare. Pe unele site-uri specializate au apărut deja jucării de brad cu imaginea lui Moș Crăciun în mască de protecție sau decorațiuni în forma virusului Covid-19.

Lipsa spațiului de manifestare din ultimele luni va exploda de creație și inginiozitate.

CRISTINA CORTAC, DESIGNER DE INTERIOR: „În contextul pandemiei, lumea deja gândește într-o manieră mult mai spirituală. Fie că sunt rame de familie, cumva amenajate într-un brăduț sau măștile care sunt un accent de tendință pentru anul ăsta. Ele poartă în sine un mesaj ascuns și, la fel, vor fi utilizate în amenajare.

În ciuda diversității și a abundenței, prețul decorațiunilor va bate și de această dată la buzunarul oamenilor, dat fiind că unele dintre ele ajung să coste și câteva mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram