/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă o lucrătoare medicală a decedat de COVID-19. Avea 43 de ani

missing
14 noiembrie 2020, ora 22:15

Încă o lucrătoare medicală a decedat în urma complicațiilor virusului COVID-19. Este vorba despre Sabina Draguțan, în vârstă de 43 de ani, care a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de felcer.

„Cu profund regret și cu o mare tristețe IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea la cele veşnice a doamnei Sabina Draguțan. Colega noastră s-a stins din viață la data de 14 noiembrie, la vârsta de numai 43 de ani. Sabina Draguțan a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de felcer.Doamna Sabina a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19”, se arată într-un comunicat al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Sabina Draguțan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram