(video) Susținători ai candidatului independent, Igor Dodon, la un miting în centrul capitalei: Moldova, Moldova!

Partidul Socialiștilor a organizat mai multe mitinguri de susținere a candidatului independent, Igor Dodon, la funcția de șef de stat, în centrele raionale, dar și în capitală. „Astăzi suntem mulți, duminică vom fi și mai mulți, victorie”, strigă mulțimea.

Foto: privesc.eu

Candidatul Igor Dodon: În două zile vom lua o decizie foarte importantă, unde și cum se va mișca Republica Moldova, noi am făcut o campanie electorală curată și onestă. Toți au bătut în această campanie în Dodon, toți absolut, pentru că ei nu au programe și nu au idee ce să facă pentru oameni. Noi ne vom apăra țara, valorile. Moldovenii, românii, bulgarii, rușii, ucrainenii, găgăuzii suntem împreună, nu vă vom face separatiști, nu vă vom împărți în buni sau nebuni. Suntem gata să ne apărăm victoria?!”

Igor Dodon / Sursa:privesc.eu

Mulțimea strigă Da, va ieși să-și apere victoria.

Primarul capitalei, Ion Ceban: Este foarte important când președintele, Parlamentul, Guvernul, primăria sunt în conclucrare. Nu se bat și nu umblă toți cu bradul în toate părțile, dar muncesc cot la cot pentru cel mai mic până la cel mai mare”.

Mulțimea scandează: Moldova, Dodon Președinte.


Pub