Lovită de automobil, chiar pe trecerea de pietoni, la Bălți: O adolescentă de 13 ani, transportată la spital pentru îngrijiri medicale

O adolescentă de 13 ani a fost transportată la spital pentru înhgrijiri medicale, după ce a fost lovită de un automobil chiar pe trecerea de pietoni, la Bălți. Accidentul a avut loc astăzi dimineață, 13 noiembrie, la ora 08:40. Informația a fost confirmată de ofițera IP Bălți, Eugenia Molceanov.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Poliției, apelul telefonic a fost sesizat de un bărbat, care a comunicat despre producerea unui accident rutier pe strada Pavel Botu 48, municipiul Bălți.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ a IP Bălți, în urma cărui s-a stabilit că, aproximativ la ora 08:30, un bărbat domiciliat în municipiul Bălți, conducând automobilul de model Audi A6, pe strada P. Botu, deplasându-se din direcția strada C. Ieșilor spre strada Victoriei, ajungând la intersecția străzilor P. Botu și str. T. Vladimirescu, a tamponat o fată de 13 ani din Bălți.

În acea clipă, adolescenta traversa partea carosabilă regulamentar la trecerea pietonală, din deeapta spre stângă, conform direcției de deplasare a automobilului.

Victima a fost transportata la spitalul clinic din municipiul Bălți pentru ingrijiri medicale.

Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub