(video) Miting și la Rîșcani, cu steaguri ale PSRM și R. Moldova. Ce au scandat manifestanții

Mai mulți susținători ai lui Igor Dodon au ieșit, astăzi, în stradă, în sectorul Rîșcani al capitalei, cu două zile înainte de desfășurarea celui dea-l doilea tur al scrutinului prezidențial, în care cetățenii vor trebui să aleagă între cei doi candidați la șefia statului: Maia Sandu și Igor Dodon.

Potrivit deputatului socialist Vladimir Mizdrenco, ar fi vorba despre circa 500 de persoane care au venit să susțină candidatul independent la prezidențiale.

Manifestanții au scandat, sub îndrumarea unui prezentator, „Moldova! Igor Dodon! Președintele nostru!”, au aplaudat și au fluierat, iar unii șoferi care traversau regiunea au claxonat.

„Băieți, ne trezim! Nu înțeleg de ce e atât de liniște! Haideți toți împreună. Îl susținem pe președinte sau nu?”, a strigat prezentatorul, în limba rusă. „Pentru cel mai bun președinte al R. Moldova, să ridicăm steagurile sus, să aplaudăm și să chiuim tare să ne audă tot centrul orașului”, a mai adăugat acesta, în limba română.

„Mă bucură faptul că sunt mulți tineri, dar și persoane de altă vârstă”, a declarat socialistul Vladimir Mizdrenco.

Partidul Socialiștilor a organizat mai multe mitinguri de susținere a candidatului independent, Igor Dodon, la funcția de șef de stat, în centrele raionale, dar și în Chișinău. Susținători ai lui Igor Dodon s-au întrunit și la o manifestare în centrul capitalei.


Pub