Doi tineri, bătuți și lăsați fără telefoane mobile, în plină stradă, după ce au servit alcool împreună cu presupușii agresori

Trei tineri, doi fiind minori, au fost reținuți de oamenii legii după ce ar fi bătut și jefuit doi tineri. Aceștia ar fi servit băuturi alcoolice împreună, ulterior iscându-se un conflict. Astfel cei trei, ar fi trecut la pumni și ar și fi lăsat fără telefoane mobile și o boxă victimele. Suspecții sunt cercetați penal în stare de libertate, iar dacă vor fi găsiți vinovați riscă să stea după gratii până la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 29 octombrie. Tinerii agresați au comunicat polițiștilor că au făcut cunoștință cu presupușii agresorii în fața unui magazin amplasat pe bulevardul Ștefan ce Mare, unde au consumat băuturi alcoolice. Ulterior toți împreună s-au deplasat în sectorul Buiucani pe strada Ion Creangă, unde au continuat să consume băuturi alcoolice.

Spre seară, între ei s-a iscat un conflict care a generat în bătaie, unde cei trei indivizi le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii în regiunea feței și corpului după care în mod deschis le-au sustras telefoanele mobile și o boxă, după care au fugit de la fața locului. Prejudiciul cauzat victimelor a fost estimat la 17 mii lei.

În urmaa măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina. Cei trei tineri sunt cercetați penal penal în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de jaf. Conform legislației pentru fapta comisă ei riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Pub