(video) Un tânăr a jefuit o femeie în plină stradă, iar acum riscă până la 7 ani de închisoare

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din raionul Cahul, a fost reținut de polițiștii Batalionului de patrulare, pentru că a jefuit o femeie în plină stradă. La scurt timp de la comiterea infracțiunii, acesta a fost identificat și reținut.

Potrivit poliției, o femeie, în vârstă de 39 de ani, a rămas fără portmoneu, în care era telefonul mobil, bani și actele de identitate. Prejudiciul total a fost estimat în valoare de 3000 de lei.

Angajații poliției împreună cu femeia au urcat în automobilul de serviciu și au început căutările suspectului, iar la scurt timp acesta a fost identificat și reținut pe strada N.Starostenco. Asupra tânărului au fost depistatate bunurile victimei. Acesta și-ar fi recunoscut vina.

Oamenii legii spun că tânărul nu este la prima abatere. Anterior acesta a mai fost implicat în comiterea infracțiunilor de furt, jaf și droguri.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție și este cercetat penal pentru jaf. Daca va fi găsit vinovat, tânărul riscă pânu la 7 ani de închisoare.


Pub