Basarabeanca Cristina Ich, desemnată cel mai bun influencer 2020 în România

Basarabeanca Cristina Ich, numită și „Angelina Jolie de România”, a fost votată cel mai bun influencer 2020 în țara vecină, scrie SHOK.md.

Foto: Instagram/ Cristina Ich

Aceasta a câștigat titlul Romanian Social Media Star of 2020 în urma voturilor oferite de public, la ediţia din acest an a galei E! People’s Choice Awards.

„Dacă îmi spunea cineva, acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită. Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu, am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit să vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu”, a scris Cristina pe Instagram.

„Felicitări și celorlalți nominalizati! A fost o competiție pe măsură și s-a simțit asta pe tot parcursul votingului”, a mai adăugat ea.

Cristina Ich (Micu) este din Republica Moldova, iar de ani buni locuiește în România. Este într-o relație cu Alex Pițurcă și au un băiețel pe nume Noah.

Vezi mesajul video al Cristinei pe SHOK.md.

Cristina Ich / Sursa:Instagram/ Cristina IchCristina Ich / Sursa:Instagram/ Cristina Ich


Pub