(foto) Caravela Culturii a intrat în portul politicii. Cărui partid i s-a alăturat Lenuța Burghilă și cu ce merite se laudă

burghila

Artista Poporului Lenuța Burghilă a decis, după 10 ani, să-și încerce din nou puterile în viața politică a Republicii Moldova. La începutul lunii noiembrie, aceasta a fost prezentată ca făcând parte din partidul lui Gheorghe Cavcaliuc, Partidul Acasă Construim Europa, partid cunoscut ca având mai mulți influencer-i.

Iată cu ce merite intră în partid.

Burghilă Lenuța

# Maestră în Artă, decorată cu distincția de stat „Artistă a Poporului” oferit de președintele R. Moldova.
# Premiantă a mai multor concursuri/festivaluri naționale și internaționale.
# Autoarea și realizatoarea proiectului muzical „Caravela Culturii” în cadrul căruia a realizat 700 de concerte în 700 de localități.
# Fondatoarea proiectului muzical „Perla Fiesta”, un festival internațional de promovare a imaginii Republicii Moldova în Turcia, la care au participat invitați din mai multe țări.# Participantă a Concursului Internațional Miss Grandma din Bulgaria, unde a luat titlul de Miss Grandma Star Univers.

Amintim că Lenuţa Burghilă a participat la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010. În calitate de candidată independentă, Lenuţa Burghilă a reuşit să acumuleze 0,02 % din voturi, însemnând că pentru ea au votat 369 de alegători.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente