Dodon, despre oponenții săi și electoratul lor: „Până nu vor primi înapoi peste bot, nu vor înțelege”

Anticoruptie.md
13/11/2020

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a declarat vineri în cadrul unui marș organizat de Partidul Socialiștilor din Moldova (PSRM) că oponenții săi politici ar fi trecut unele linii roșii și că trebuie să primească „peste bot”. „Până nu vor primi înapoi peste bot, nu vor înțelege”, a declarat Dodon, cu referire la adversarii săi din politică.

Mai mult, Dodon și-a catalogat campania electorală ca pe un onestă și curată. „Noi am făcut o campanie electorală curată, onestă. Eu am fost în toate raioanle, am fost alături de voi, dragi cetățeni. În această campanie toți au bătut în Dodon, toți absolut, pentru că ei nu au programe, nu au valori, ei nu știu ce să facă pentru oameni. Noi împreuna, echipa noastră, împreună cu cei din Guvern, cu cei care conduc municipiul Chișinău, de la nord și de la sud am ținut piept unor provocări fără precedent”, a spus acesta.

Susținători ai lui Igor Dodon, scoși în stradă, vineri, pentru susținerea acestuia la Comrat, UTA Găgăuză. Foto: CIJM

Într-un discurs rostit în limba rusă, Dodon a precizat că îi îndeamnă pe susținătorii săi să iasă la proteste să „apere victoria”. „Moldova are ce pierde. Dacă vom da dovadă de slăbiciune, vom pierde țara. Pe 15 noiembrie trebuie să fim cu toții împreună, iar pe 16 noiembrie – dacă va fi nevoie, vom ieși să apărăm victoria noastră”, a spus Igor Dodon în limba rusă.

Un miting similar a fost organizat, vineri, și la Comrat. Oamenii au fost scoși de la intreprinderile de stat pentru a scanda pentru candidatul Igor Dodon.

Anticoruptie.md
13/11/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii