fbpx

video | Luare de ostatici pe o clădire din Montreal. Poliția a împânzit regiunea

Poliția a împânzit bulevardul Saint-Laurent din Montreal, Canada după ce a fost raportat că un grup de suspecți a luat ostatici la un complex de clădiri, unde compania de jocuri video Ubisoft își are birourile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai multe materiale video și foto, distribuite pe rețelele de socializare în această după-amiază, arată străzile din jurul clădirii blocate de mașinile de poliție și ofițeri cu scuturi care merg pe trotuar.

Personalul Ubisoft se află pe acoperișul clădirii Ubisoft din Mile End, însă încă nu este clar câți au fost luați ostatici. Majoritatea angajaților Ubisoft Montreal muncesc în prezent de acasă, însă proximativ 4000 de persoane lucrează în mod normal la birouri.

Angajaţii ar fi ţinuţi într-o sală de conferinţe, potrivit surselor The Post Millennial. Unii angajaţi Ubisoft au reuşit să iasă din clădire, dar alţii sunt încă înăuntru. Potrivit unui internaut, angajat Ubisoft, dar care munceşte de acasă, acesta a vorbit cu un coleg de-al său, care se ascunde sub o masă, în sediul companiei.

Articole asemănătoare

Back to top button