‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎn premieră vor fi lansate tururi virtuale din livezile fermierilor moldoveni

În premieră vor fi lansate tururi virtuale din livezile fermierilor moldoveni

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Livezile câtorva fermieri moldoveni vor fi disponile la un click distanță. În premieră se lansează 10 tururi viruale din plantațiile din țară. Scopul acestora este de a promova potențialul producătorilor moldoveni de fructe și de a identifica mult mai ușor cumpărători străini, mai ales în acest an pandemic, când vizitele de studiu, expozițiile sunt interzise a fi organizate.

Evenimentul de prezentare a videourilor va avea loc în data de 18 noiembrie, curent la ora 10:00.

Acestea au fost realizate de Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” , cu sprijinul proiectului USAID/Agricultura Performantă în Moldova.

Scopul acestora este a prezenta străinilor tehnologiile și modul în care sunt produse fructele moldovenești.

Pentru început au fost realizate doar 10 videouri de prezentare a livezilor din țara noastră, însă, pe viitor, catalogul acesta va fi completat cu alte materiale video noi.

Toate cele 10 tururi virtuale vor fi disponibile pe site-ul Asociației „Moldova-Fruct”.  

Scopul principal este de a demonstra că avem oameni gospodari, care implementează tehnologii moderne. Ne mândrim cu producătorii autohtoni, iar de rodul muncii lor trebuie să afle cât mai mulți potențiali consumatori de peste hotare. Ne-am axat pe principalele specii de fructe produse la noi: cireș, măr, cais, prun, dar și vița de vie. Tururile vor fi organizate cu descriere în 3 limbi, pentru a facilita perceperea corectă a informației de cât mai mulți potențiali parteneri. Acestea vor reflecta întregul proces de producere, dar și alte aspecte importante”, au menționat realizatorii videourilor.

‹ adv ›

Vedeți mai jos programul evenimentului de lansare:

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›