image
Sursa foto: polițiacapitalei.md

Chișinău: O mașină a poliției s-a izbit violent înt-un pilon electric

O mașină a poliției s-a izbit violent înt-un pilon electric. Accidentul s-a produs în capitală, în jurul orei 00.45, timp în care oamenii legii erau pe urmele unui motociclist care circula fără a avea conectată lumina.

Un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă al DP mun.Chișinău, fiind antrenat în serviciu și patrulând sectorul deservit, pe strada Butucului din sec. Botanica, au observat o motocicletă care se deplasa cu lumina deconectată. La somațiile legale a angajaților poliției, șoferul care avea și un pasager, nu a reacționat și nu s-a supus cerinților polițiștilor de a stopa, astfel, accelerând au creat situație de accident”, informează Poliția capitalei.

La volanul autospecialei de marca Dacia se afla un șofer în vârstă de 27 de ani. Mașina a derapat de pe traseu, apoi s-a tamponat într-un pilon de telecomunicații.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Totodată, indivizii care se deplasau cu motocicleta au fost reținuți de angajații poliției și urmează a fi trași la răspundere conform legislației în vigoare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: