image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: De alegeri, fiți cu ochii pe Jurnal TV!

Duminică, 15 noiembrie, este ziua în care TU schimbi viitorul. Este ziua când puterea e în mâinile tale. Alege Jurnal TV ca să știi în timp real cum se desfășoară procesul de vot.

Știri din oră în oră, transmisiuni în direct din toată țara. Află primul cele mai noi informații despre prezența la vot în țară și la secțiile de votare din diaspora.

Fii primul care află rezultatele alegerilor, alege și votează.

Fii liber, fii implicat, fii informat, doar cu Jurnal TV!

Campania "Schimbă-l cu un vot! Viitorul". Turul II

Duminică, 15 noiembrie, este ziua în care TU schimbi viitorul. Este ziua când puterea e în mâinile tale. Alege Jurnal TV ca să știi în timp real cum se desfășoară procesul de vot. Știri din oră în oră, transmisiuni în direct din toată țara. Află primul cele mai noi informații despre prezența la vot în țară și la secțiile de votare din diaspora. Fii primul care află rezultatele alegerilor, alege și votează. Fii liber, fii implicat, fii informat, doar cu Jurnal TV. Dina Crudu Sergiu Danilov Vasile Luchianu Sofia Obadă Eugenia Apostu Victor Marinescu Dumitru Garcaliuc Dumitru Mişin Călin Jucovschi Adela Sevciuc Uncu Petru Elena Mudrâi Vitalie Călugăreanu Alexandru Cozer Anatol Durbală Nadia Bocan Adrian Prodan Bordeianu Adrian Adrian Buraga Ion Ungurean Oleg Plotnic Cristina Vicol Ion Lungu Pavel Nasalciuc Ana Danilescu Apostolachi Inga Cristina Pohilenco Posted by JurnalTV.md on Wednesday, 11 November 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: