image
Sursa foto: privesc.eu

Ceban și-a luat din nou concediu de dragul lui Dodon: „Lucrurile bune nu se fac când unii umblă cu bradul în Chișinău”

Edilul capitalei, Ion Ceban, și-a luat din nou concediu pentru a-i face agitație electorală lui Igor Dodon, la fel ca în primul tur când a lipsit de la locul de muncă mai multe zile.

„Mi-am luat trei zile libere, astăzi, mâine si sâmbătă, pentru a fi alături de echipă și de asta sunt aici alături de dvs. Vreau să fiu corect în raport cu locuitorii capitalei și de cei care îmi sunt colegi”, a declarat Ceban în cadrul unui briefing susținut la sediul staff-ului lui Igor Dodon.

Ion Ceban a îndemnat locuitorii capitalei să iasă la vot, argumentând că RM are nevoie de „stabilitate și liniște”.

„În continuare poziția mea rămâne cea pe care am anunțat-o anterior, eu cred că lucrurile pot fi schimbate spre bine în Chișinău și ele sunt schimbate. Cred în continuare că lucrurile mari și bune sunt posibile când există înțelegere, cooperare, comunicare continuă. Cred că lucrurile mari și bune nu se întâmplă atunci când unul sau altul umblă cu bradul așa cum s-a întâmplat în Chișinu”, a mai spus primarul capitalei.

Amintim că, și înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie, edilul capitalei și-a luat concendiu începând cu 21 octombrie. Ceban și-a delegat atribuțiile de serviciu pentru a se implica în campania electorală în favoarea lui Igor Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: