image
Sursa foto: poliția.md

Un minor de 14 ani, din Ocnița, a plecat de acasă cu 850 de euro și le-a lăsat părinților un bilet; Poliția solicită ajutor

Un adolescent în vârstă de 14 ani, originar din raionul Ocnița, a plecat ieri de la domiciliu și, până în prezent, nu se cunoaște locul aflării acestuia. Părinții minorului au alertat oamenii legii, precum că fiul lor ar fi luat de acasă 850 de euro și a plecat într-o direcție necunoscuta. Acesta ar fi lăsat și un bilețel în care scria că se va întoarce acasă doar atunci când va considera el.

Anterior, minorul a mai abandonat domiciliul, fiind depistat în municipiul Chișinău.

Semnalmentele adolescentului:

Înălțimea: 1, 73 cm, corpolență slabă, culoarea ochilor căprui, părul castaniu, fața ovală, posedă limba rusă și limba de stat. Are o cicatrice la sprânceana dreaptă.

În ziua plecării de acasă, băiatul purta o geacă de culoare neagră până la genunchi, blugi de culoare gri, încălțăminte - adidași de culoare neagră și pulover cu glugă de culoare albastră. Are la sine un rucsac negru.

Polițiștii din Ocnița au orientat efectivul poliției din întreaga țară în vederea localizării minorului.

Cei care dețin informații despre locul aflării minorului sunt rugați să apeleze la numărul unic de urgență 112, 060200206 sau 062163400.

Noutăţile partenerilor

comentarii: