image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal TV pregătește un show incendiar de Revelion și în acest an! Cum decurg filmările // VIDEO

Start pregătirilor pentru ediția specială de Revelion de la Jurnal TV! În următoarele săptămâni, echipa postului de televiziune va munci intens, pentru ca telespectatorii să aibă parte de un produs original marca Jurnal TV în noaptea dintre ani. De Revelion, veți putea urmări un program inedit, cu muzică autohtonă, alimentată de umor şi voie bună. Asta promit realizatorii.

La cererea telespectatorilor, Jurnal TV a decis să continue filmul muzical „La cârciuma de la drum. Întoarcerea fiului rătăcitor”, după scenariul lui Anatol Durbală. Mai multe scene filmate și mai puțini actori în platoul de filmare - toate pentru a respecta măsurile de siguranță impuse pe timp de pandemie.

„Este, în fond, pentru noi o provocare, pentru că este cel mai ambițios proiect de Revelion Jurnal TV. Acolo unde există condiții de industrie de film, asemenea proiecte se realizează în trei-patru luni. Noi suntem nevoiți să îl realizăm în două săptămâni de filmări și una de post-producție. Am început a scrie din luna iunie scenariul, singurul care ne poate opri este virusul, dar sperăm să nu o facă și atunci pe 31 decembrie, e joi, la ora 21.00, la Jurnal TV, vă așteaptă un show incendiar”, afirmă scenaristul și regizorul artistic Anatol Durbală.

cârciumacârciuma

„Am foarte mari emoții, pentru că, în câteva minute, se va da start filmărilor pentru Revelionul din acest an. Ne-am propus, într-un timp record, să realizăm un film muzical după scenariul lui Anatol Durbală. Pot să spun că e o provocare pentru toți, pentru Jurnal TV, pentru echipa care lucrează în spate, pentru echipa PASCARU PRODUCTION, care este alături de noi în acest an”, spune și producătorul general Ana Danilescu.

La realizarea proiectului de Revelion participă actori și interpreți consacrați din Republica Moldova, precum și vedetele Jurnal TV, care vor crea atmosfera de sărbătoare.

„Cu siguranță o să vă placă, pentru că situațiile sunt comice, interesante, intrigante, apar personaje noi, sunt și personajele vechi, dar într-o ținută mai nouă, mai evoluați, mai bogați. Avem câteva săptămâni de filmare, sperăm să iasă bine, ne-am învățat replicile. Sigur că asta necesită un efort colosal, pentru că filmăm 12 ore pe zi. Nu se știe când ajungem acasă și dacă mai reușim să dormim. Pe lângă aceste 12 ore, mai durează și vreo trei ore de pregătiri, pentru că se întâmplă transformări de tot felul”, a povestit interpreta Aliona Triboi.

cârciumacârciuma

Va fi o nebunie frumoasă, în care se adună mai mulți artiști, actori, vedete ale Jurnalului, vom petrece și vom desfășura câteva acțiuni, nu doar la cârciumă, dar și în alte împrejurări. Cert este că oamenii, înainte de a deschide șampania de la ora 00:00, vor avea posibilitate să își creeze buna dispoziție încă de la acest film, de aceea pregătiți-vă să îi vedeți pe unii interpreți îndrăgiți de voi în ipostaze total neașteptate, total diferite de ceea ce fac ei în fiecare zi”, a spus și interpreta Stela Botez.

Așadar, rămâneți alături de Jurnal TV, atât pentru a fi la curent cu actualitatea, cât și pentru o bună dispoziție, inclusiv în noaptea dintre ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: