O mașină a Poliției s-a izbit de un pilon, în timp ce urmărea un motociclist

O mașină a unui echipajul al Batalionului de Reacționare Operativă al DP din Chișinău, care patrula pe o stradă din sectorul Botanica, s-a izbit de un copac, după ce ar fi accelerat pentru a stopa un motociclist. Acesta se deplasa cu lumina deconectată, iar la somațiile poliției, nu a recționat.

Foto: fb/PolitiaCapitalei

Impactul s-a produs noaptea, în jurul orei 00:45. Un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă al DP mun.Chișinău patrula pe strada Butucului din sectorul Botanica atunci când au observat o motocicletă care se deplasa cu lumina deconectată.

La somațiile angajaților poliției, șoferul care avea și un pasager, nu a reacționat și nu s-a supus cerinților polițiștilor de a stopa.

Astfel, șoferul mașinii Dacia, în vârstă de 27 de ani, a accelerat și a derapat, ulterior izbindu-se cu mașina de un pilon de telecomunicații. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Tinerii care se deplasau cu motocicleta au fost reținuți de angajații poliției și urmează a fi trași la răspundere conform legislației în vigoare.


Pub