Un bărbat din Ștefan Vodă, găsit fără suflare în propria casă după ce ar fi fost bătut. Poliția a reținut un suspect

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit în această dimineață, în locuința acestuia din satul Solobozia, raionul Ștefan Vodă. Potrivit cercetărilor efectuate de oamenii legii, acesta locuia singur și făcea abuz de alcool.

Foto: UNIMEDIA

Poliția a fost alertată în această dimineață în jurul orei 09:10, de către un vecin care a depistat cadavrul bărbatului. Acesta a comunicat poliției că pe corpul acestuia erau semne vizibile de moarte violentă.

La fața locului, grupa Operativă din cadrul IP Ștefan Vodă, a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 08:40, o vecină a depistat cadavrul bărbatului.

Pe 11 noiembrie, acesta ar fi servit băuturi alcoolice cu un consătean de 32 de ani. Ulterior între cei doi s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Astfel, bărbatul, în urma traumelor primite, a decedat.

În urma măsurilor întreprinse s-a stabilit că bănuitul în infracțiunea dată este un tânăr de 32 de ani, locuitor din satul Slobozia raionul Ştefan Vodă. Acesta fiind reținut în baza art.166 CP RM.


Pub