(video) Igor Dodon confirmă: Socialiștii pregătesc „un marș grandios” pentru mâine în capitală

Șeful statului, Igor Dodon, a confirmat astăzi că socialiștii pregătesc pentru vineri, 13 noiembrie, un marș electoral în capitală, la care vor participa, potrivit autorizației de la administrația locală, până la 20 de mii de persoane. Candidatul independent a promis că participanții vor păstra distanța socială și vor purta măști, așa cum cer măsurile anti-Covid-19. Igor Dodon nu a explicat cum a fost posibil ca cererea de autorizație pentru marșul de mâine să fie depusă tocmai în iunie 2019.

Foto: UNIMEDIA

„Vineri noi planificăm un marș grandios. Vor fi câteva mii de persoane, de aceea Președintele Igor Dodon răspunde va fi la ora 9:00.

Maia Grigorievna, poftim, veniți la dezbateri aici la ora 9:00, dar sunt sigur că nu veți veni pentru că o oră întreagă să spui doar Igor Dodon și reforma Justiției, că altceva nu cunoașteți....”, a declarat Igor Dodon într-un video de promovare a emisiunii sale tradiționale de pe canalul său de Youtube.

Doritorii de a-i acorda întrebări șefului statului, o pot face în format vide sau text pe Viber, WhatsApp sau Telegram, la numărul 067 332 555.


Pub