Participă gratuit la trainingul la care vei învăța să-ți prezinți startup-ul în fața investitorilor

Moldova Startup Week 2020 – cel mai important eveniment al anului pentru startup-urile locale – te invită la un training la care vei învăța cum să-ți prezinți compania în fața investitorilor și cum să obții finanțare pentru dezvoltarea ulterioară a afacerii. Pe 16 noiembrie, începând cu ora 11:00, mentorii Traian Chivriga, fondator XY Partners și Olga Melniciuc, fondatoare investitii.md, te vor ajuta să-ți structurezi prezentarea companiei.

Traian Chivriga este un antreprenor care a fost implicat în proiecte și companii din mai multe industrii: implanturi dentare, fotbal, logistică, ospitalitate, arte, cooperare, evenimente și, cel mai recent, consultanță. A activat în mai multe organizații precum Vintage, UnArtOras, Ignite Chișinău, IHUB, Tekwill, iar din anul curent, a lansat programul XY Accelerator powered by Tekwill, un program de accelerare pentru startup-urile din Moldova.

Olga Melniciuc este expertă în finanțarea afacerilor, traineră și antreprenoare în serie. A avut startup-uri în domeniul serviciilor de consultanță, vânzări online și producerii și a lucrat în cadrul structurilor de stat precum ODIMM și Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru al RM. Pe lângă acestea, Olga a făcut parte din echipele de fondare și dezvoltare a JCI Chișinău, JCI Moldova și  Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM). Olga a făcut pregătirea antreprenorială în SUA, iar în 2019 a fost certificată la nivel internațional de Project Management Institute ca specialist în waterfall și agile management. Actualmente, ea este fondatoarea companiei de consultanță investitii.md, care oferă servicii de atragere de investiții pentru afacerile locale.

Pentru participa la eveniment (https://www.facebook.com/events/2826183940963841 ) este necesar să completezi formularul de înregistrare.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2WnZk-BZj-mfgH1teHF7jyQbh7pkalmJE4BUu5eoUcubcjw/viewform?fbclid=IwAR2KpHg9MMB5u2NTJFrDeLjvNzJ2T9tOonnrns6BiBQXX3FlVttgw5cG7Ac

Agenda evenimentului:

  • 11:00-11:30 Înregistrarea participanților
  • 11:30-12:00 Informații generale despre prezentarea unei companii
  • 12:00-13:00 Analizarea prezentărilor companiilor
  • 13:00-14:00 Pauză de masă
  • 14:00-18:00 Crearea slide-urilor corespunzătoare

Important: Fiecare participant este rugat să vină cu laptopul personal pentru a lucra asupra prezentării.

Toate actualizările pot fi găsite în pagina evenimentului.

Termen-limită: 13 noiembrie 2020.

Evenimentul Pitch Training with Olga Melniciuc and Traian Chivriga este co-organizat de XY Partners, investitii.md și BAM (Business Angels Moldova), în cadrul evenimentului Moldova Startup Week. MSW este o inițiativă ce se desfășoară sub egida Techstars, evenimentul fiind organizat de Startup Moldova, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Suediei, în cadrul proiectului TEKWILL.

Detalii pe https://startupmoldova.digital/startup-week/

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.