03:00:27 17.04.2024
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a finalizat proiectul ILUMINATULUI stradal și la Crihana, Orhei

Actualitate 12.11.2020 12:59 Vizualizări965 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a finalizat proiectul ILUMINATULUI stradal și la Crihana, Orhei


Crihana este încă o localitate din raionul Orhei în care a fost finalizat proiectul Partidului „ȘOR”, care își propune să asigure cu iluminat public stradal peste o sută de localități conduse de primari din partea formațiunii, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii parlamentare.

În centrul comunal Crihana a fost montată o rețea electrică de circa trei kilometri cu circa 70 de corpuri de iluminat economicoase de tip LED. Punctele de transformare a curentului electric, la fel, au fost modernizate.

„Vom continua în ritmuri accelerate să implementăm calitativ proiectele noastre de care oamenii au nevoie, pe care cetățenii de la sate le așteaptă. Până acum echipa noastră a iluminat zeci de localități. Este cea mai frumoasă politică pe care o face formațiunea noastră”, a declarat liderul formațiunii, deputatul Ilan Șor, inițiatorul proiectului, cu ocazia inaugurării noului sistem de iluminat stradal.

Primarul com. Crihana, Ion Stratulat, ales din partea Partidului „ȘOR”, a menționat că locuitorii au numai cuvinte de laudă și apreciază acest proiect. „Mă bucură foarte mult că încă o promisiune a echipei noastre din campania electorală a fost realizată. Cetățenii au așteptat cu nerăbdare să aibă lumină pe străzi. Le mulțumesc tuturor pentru implicare”, a menționat primarul comunei.

La rândul său, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a spus că bunăstarea raionului a sporit după venirea la putere a echipei lui Ilan Șor.

„Anul trecut, conform statisticilor oficiale, Orhei a fost desemnat raionul cu cel mai mare ritm de dezvoltare economică. Evident, acest fapt se datorează proiectelor implementate de echipa lui Ilan Șor. Vom continua în același ritm. În acest an, până acum, am reușit să iluminăm zeci de sate din raion. Fiți siguri că ne vom onora promisiunea de asigura cu iluminat stradal toate satele din raionul Orhei”, a spus Dinu Țurcanu.

Partidul „ȘOR” și-a asumat angajamentul în fața cetățenilor că va implementa proiecte de iluminat stradal în peste o sută de localități cu primari din partea echipei lui Ilan Șor, iar în raionul Orhei va asigura iluminat public stradal în toate cele 74 de sate și comune, indiferent de apartenența politică a aleșilor locali, punctează sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md