00:08:34 24.04.2024
Stiri

Năstase reclamă un JOC făcut de Usatîi, după ce acesta l-a acuzat că ar fi fost plătit cu 560 de mii euro de către Dodon: „Aceste ieșiri spectaculoase, în spatele cărora stau saci cu bani, au scopul de a DEMOTIVA oamenii să iasă la vot”

Actualitate 12.11.2020 15:40 Vizualizări2020 Autor: Ziarul National
Năstase reclamă un JOC făcut de Usatîi, după ce acesta l-a acuzat că ar fi fost plătit cu 560 de mii euro de către Dodon: „Aceste ieșiri spectaculoase, în spatele cărora stau saci cu bani, au scopul de a DEMOTIVA oamenii să iasă la vot” Captură


Liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, infirmă acuzațiile lui Renato Usatîi, potrivit cărora ar fi participat la alegerile prezidențiale în calitate de „spoiler”, iar pentru asta ar fi fost plătit de Igor Dodon cu suma de 560 de mii de euro. Năstase anunță că va depune un denunț pe numele lui Usatîi și, tototdată, în va acționa în judecată pentru calomnie.

„În timp ce Platforma „DA” lupta pentru ca Moldova să ajungă o țară europeană, alți și alți interlopi ajungeau să culeagă roadele muncii noastre. Voi face denunțuri penale împotriva celor care au atentat la imaginea și reputația nu doar a mea, ci a colegilor mei din Platforma „DA”. Aceste ieșiri spectaculoase, în spatele cărora stau saci cu bani enormi, au câteva scopuri: demotivarea oamenilor să iasă la vot și crearea discordiei sporite între Platforma „DA” și foștii noștri parteneri din blocul „ACUM”. Nu vor reuși să facă asta, pentru că pe noi ne leagă prea multe cu PAS și, în mod special, scopul comun în beneficiul țării. Bandiții cu bandiții, circarii cu circul, iar noi – cu oamenii”, a spus Năstase într-un live pe Facebook.

În acest sens, Năstase a venit cu un îndemn: „Să votăm masiv împotriva lui Dodon și pentru candidatul proeuropean Maia Sandu. Iar atunci când vom avea justiție independentă în R. Moldova, va fi deferit justiției fiecare individ care încearcă să ne spurce spațiul mediatic, spațiul public cu tot felul de invenții penibile. Mă voi adresa instanțelor de judecată și procuraturii să investigheze toate porcăriile care apar în spațiul public în ultima vreme”.

Acesta atrage atenția că despre el s-au spus mai multe minciuni, dar nimeni nu a fost atras la răspundere.

„La un moment dat, am decis să-i dau în judecată pe toți. Și pe Dodon, și pe alții, pe toți cei care mă denigrau. Același lucru îl voi face și de acum încolo. Dar vă rog să vă gândiți la faptul că aceste minciuni neprobate seamănă tot mai multă neîncredere, iar noi mereu rămânem cu borta de la covrig. Nu cumva asta se și urmărește? Acum a venit și rândul acestui Renato Usatîi, după Plahotniuc, și alții, să spună minciuni la adresa mea și a colegilor mei. Dar unde au fost toți aceștia în perioada când în R. Moldova se fura ca-n codru? Toți erau împreună, la un loc!

Acum vă rog un singur lucru - la 15 noiembrie să puneți ștampila în dreptul numelui Maiei Sandu. Iar circarilor le sugerez să dea drumul public la tot ce pretind că au împotriva mea: înregistrări, probe, tot! Cine vă oprește?! Eu un lucru vă spun: sunt încrezător că, după 15 noiembrie, în R. Moldova se va face lumină și va începe o nouă eră, o eră în care pentru vorbe și fapte mincinoase va trebui să se răspundă! Dacă Usatîi face jocul unor patroni mai noi ori mai vechi, vom vorbi despre asta după alegeri. Acum trebuie să ieșim masiv la vot! Eu voi apăra votul în țară, fac tot ce-mi stă în puteri să conving cât mai multă lume să iasă la vot, vorbesc cu oamenii, iar circarii vor da socoteală absolut pentru tot, le va veni timpul! Ieșiți la vot duminică, faceți din asta o prioritate!”, a conchis Andrei Năstase.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md