(doc, video) Regulile nu sunt pentru toți. Igor Dodon anunță că va organiza mâine un marș grandios la Chișinău

cms-image-000031635-1605094093dcbq2do
Foto: PRO TV Chisinau

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, a anunțat astăzi că vineri, 13 noiembrie, va fi organizat un marș electoral în capitală, la care vor participa, potrivit autorizației de la administrația locală, până la 20 000 de persoane.

„Vineri noi planificăm un marș grandios. Vor fi câteva mii de persoane, dar toți vor respecta distanța evident”, a declarat Igor Dodon într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unor informații publicate pe site-ul primăriei, PSRM a programat pentru ziua de mâine mai multe manifestații în mai multe locații din Chișinău. La fiecare dintre aceste manifestații este programat că vor participa 20 000 de persoane. Despre organizarea acestor manifestații PSRM a anunțat primăria din luna iunie a anului 2019.

Pe parcursul zilei de ieri, activista Diana Guja a anunțat că a fost sunată de reprezentanții PSRM și a fost invitată la un marș de susținere pentru Igor Dodon. „Azi am fost telefonată la numărul fix pentru a fi invitată la marșul de susținere a candidatului Dodon, organizat de Dodon, presupun, președintele, care va avea loc vineri. Mi-au apărut o serie de întrebări cu această ocazie, dar așa mi s-a făcut de lehamete să le mai pun. I need a break de la campania asta electorală”, scrie activista.

Amintim că în municipiul Chișinău se menține cod roșu de alertă în sănătate publică. Astfel, pe întreg teritoriul orașului, dar și a țării sunt interzise întrunirile cu participarea a mai mult de 50 de persoane.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente