/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ În timp ce Igor Dodon participa la dezbaterea electorală, un nou challenge a luat amploare printre internauți

missing
12 noiembrie 2020, ora 22:35

În timp ce candidatul independent Igor Dodon participa la dezbaterea electorală de la Moldova 1, un nou challenge a luat amploare printre internauții moldoveni. Mai exact, aceștia au postat mai multe fotografii pe rețelele sociale în care apare Igor Dodon alături de „kuliok”. 

#ChallengeKuliok, așa au denumit provocarea internauții.

Precizăm că, astăzi candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, a participat de unul singur la dezbaterile electorale organizate de postul public de televiziune Moldova 1. Asta pentru că Maia Sandu, candidata PAS, a nu a venit la dezbateri.

În timp ce Igor Dodon se afla în studioul Moldova 1, Maia Sandu a acceptat invitația ÎN PROfunzime cu Lorena Bogza de la Pro TV Chișinău.

Facebook/ Sergiu Urecheanu

 

Facebook/ Daniela Motruc

Facebook/ Ольга Бондарь

Facebook/ Светлана Урзановская

Facebook/ Svetlana Bînzari

Facebook/ Radu Marian

Facebook/ Adrian Baluțel

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram