image
Sursa foto: Jurnal.md

Priseajniuc, ex-consilier al lui Filip, DEMIS de la șefia AMED; Chicu: „Sunt multe plângeri privind activitatea agenției”

Directorul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Eremei Priseajniuc, fost consilier al lui Pavel Filip, a fost eliberat din funcție. Decizia a fost luată astăzi de către Guvern, după ce PD a anunțat că-și retrage miniștrii delegați în executiv.

Eliberarea lui Priseajniuc a fost propusă de Secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi, care însă nu a precizat care ar fi motivele.

Tot astăzi Guvernul a numit un nou director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Este vorba de Silvia Cebotari care a ocupat această funcție până în iunie curent, atunci când fotoliul acesteia a fost ocupat de Priseajniuc.

„Am o rugăminte, împreună cu Cancelaria, să alocați un pic de timp să examinați multiplele demersuri din partea agenților economici din sector, care au parvenit în ultimul timp, în privința activității acestei agenții. Sunt mai multe plângeri și eu vă rog să le examinați și acolo unde este posibil de identificat soluții pentru susținerea acestui sector”, a comentat premierul Ion Chicu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: