(video) Miniștrii, într-o nouă şedinţă de Guvern. Ce proiecte au fost aprobate astăzi

Guvernul s-a întrunit astăzi într-o ședință de executiv. Pe ordinea de zi au fost mai multe subiecte printre care și aprobarea Regulamentului cu privire la certificarea specialiștilor în domeniile geodeziei, cartografiei, prospecțiunilor topografice, geoinformaticii, evaluării bunurilor imobile și cadastrului.

Foto: UNIMEDIA

(16:59) Ședința Guvernului s-a încheiat.

(16:43) Eugeniu Revenco, propus în funcție de Ambasador al Republicii Moldova în Franța. Miniștrii au aprobat candidatura sa și i-a urat succes.

(16:39) Proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la optimizarea și eficientizarea centrelor de date din sectorul public și modificarea unor hotărâri ale Guvernului, aprobat de Cabinetul de Miniștri.

(16:37) Proiectul cu privire la aprobarea acțiunilor necesare a fi întreprinse ca urmare a inventarierii resurselor și sistemelor informaționale de stat existente și a modificărilor ce se operează în unele hotărâri ale Guvernului, aprobat de Executiv.

(16:34) Proiectul cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 69/2020 cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică și modificarea unor acte normative, aprobat de Cabinetul de Miniștri.

(16:32) Proiectul de lege cu privire la aprobarea Avizului la proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.10/2009 privind supravegherea de stat a sănătății publice, aprobat de Guvern.

(16:29) Proiectul de lege cu privire la acordarea de împuterniciri, aprobat de Cabinetul de Miniștri. Este vorba despre negocierea Protocolului de modificare a Convenției dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Marelui Ducat de Luxemburg pentru evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit și pe capital, întocmită la Chișinău la 11 iulie 2007.

(16:27) Proiectul de lege pentru aderarea Republicii Moldova la Protocolul privind schimbul de informații în formă electronică între statele membre ale Comunității Statelor Independente în scopul efectuării administrării fiscale, aprobat de Guvern.

(16:25) Proiectul de lege cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la certificarea specialiștilor în domeniile geodeziei, cartografiei, prospecțiunilor topografice, geoinformaticii, evaluării bunurilor imobile și cadastrului, susținut de Cabinetul de Miniștri.

(16:21) Proiectul de lege cu privire la transmiterea și schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri, aprobat de Guvern.

(16:18) Proiectul de lege cu privire la aprobarea Cerințelor de calitate pentru produsele apicole, inclusiv ceara de albine, propolisul, lăptișorul de matcă și polenul destinate consumului uman, aprobat de Cabinetul de Miniștri.

(16:16) Proiectul de lege cu privire la aprobarea modificărilor ce se operează în unele hotărâri ale Guvernului, aprobat de Executiv.

(16:11) Proiectul de lege cu privire la modificarea articolului 2 din Legea nr. 121/2001 cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație, aprobat de Guvern.

(16:10) Modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 1234/2018 privind condițiile de salarizare a personalului din instituțiile de învățământ care funcționează în regim de autogestiune financiar-economică, aprobată de Cabinetul de Miniștri.

(16:09) Proiectul de lege cu privire la acordarea premiului anual personalului din unitățile bugetare pentru rezultatele activității în anul 2019 și abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 180/2013 cu privire la plata premiului anual personalului din unitățile bugetare, aprobat de Executiv.

(16:04) Ședința Guvernului a început. Se examinează proiectul de lege cu privire la acordarea premiului anual personalului din unitățile bugetare pentru rezultatele activității în anul 2019 și abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 180/2013 cu privire la plata premiului anual personalului din unitățile bugetare.

Urmăriți live:


Pub