(video) Pavel Stratan dezvăluie secretul tinereții, la ai săi 50 de ani: „Nu uita, niciodată să nu te lași de băutură... adică de sport”

Pavel Stratan își sărbătorește astăzi, 11 noiembrie, ziua de naștere. La cea de-a 50-a aniversare, interpretul se declară un om fericit și împlinit, iar cei doi copii ai săi Cleopatra și Cezar Stratan, îi calcă pe urme și se dezvoltă în muzică, scrie SHOK.md.

Cu această ocazie, Cleopatra Stratan a ținut să-și felicite tatăl și în mediul online. Tânăra artistă a scris un mesaj de recunoștință, dedicat celui care i-a fost mereu alături.

„Tati…azi împlinești 50 de ani! Sunt anii pe care, jumătate din ei i-ai petrecut zi și noapte alături de mine! Iți doresc încă tot atâția ani înainte, să trăiești până îți vei vedea strănepoții. Îți mulțumesc pentru tot efortul și dragostea necondiționată! Te iubesc!”, a scris interpreta.

Cleopatra Stratan, alăuri de tatăl său, Pavle Stratan / Sursa:Instagram/ Cleopatra Stratan

Pavel Stratan și-a exprimat trăirile pe pagina sa de Facebook, într-un mod mai original: „Azi e ziua mea, dar eu știam de ieri…”

„Azi fac 50 și tot de sport mă țin. Și dacă o să mă mai țin de sport, o să mai fac 50. Nu uita, niciodată să nu te lași de băutură... adică de sport”, a menționat artistul, în stilul său, într-un filmuleț video postat astăzi, în care își etalează corpul.

Interpretul nu a rămas fără atenție nici din partea fanilor, aceștia i-au scris numeroase urări de bine.

Pavel Stratan s-a făcut remarcat pe piața muzicală din Moldova și România în anul 2002, când a lansat melodia „Eu beu”, care i-a adus popularitatea în ambele țări.

Pavel Stratan cu fiica sa, Cleopatra / Sursa:Facebook
Pavel Stratan cu fiica sa, Cleopatra / Sursa:Facebook


Pub