Câte cazuri active de Covid-19 sunt în rândul angajaților MAI

La moment 197 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne sunt testați pozitiv la Covid-19. Dintre aceștia, unul se află în stare extrem de gravă, iar alți doi în stare gravă. Informațiile au fost prezentate astăzi de către secretarul MAI Sergiu Golovaci în cadrul conferinței de presă, organizată de Ministerul Sănătății.

Foto: UNIMEDIA

„Pe perioada săptămânii precedente am avut confirmați 181 de angajați ai MAI. Din cei infectați anterior, 165 s-au vindecat și au revenit la serviciu. La ziua de astăzi avem cazuri active în rândul angajaților MAI – 197. Dintre care, un coleg de al nostru este într-o stare extrem de gravă, sub monitorizarea medicilor. Doi angajați ai MAI sunt în stare gravă, 19 au forme de gravitate medie și 175 de angajați au forme satisfăcătoare și își petrec tratamentul în condiții de domiciliu sub medicilor.

În spitalul MAI sunt internați 26 de angajați, care primesc tratamentul prestabilit de medici”, a declarat Sergiu Golovaci.

Amintim că astăzi, alte 1115 persoane au fost testate pozitiv la Covid-19. Din numărul total de cazuri, 5 cazuri sunt de import (România-1, Egipt-1, Federația Rusă-1, Italia-1, Serbia-1).


Pub