(stop cadru) Incăierare între doi parlamentari la Editura Universul. Oamenii legii: Liniște v-am spus... deputați

Doi deputați s-au încăierat astăzi la Editura de Stat Universul, unde liderul de la Democrația Acasă a depistat loturi de ziare tipărite în cadrul campaniei electorale pentru candidatul independent Igor Dodon. Conflictul dintre cei doi a fost aplanat după ce au intervenit câțiva polițiști, prezenți la fața locului.

Conflictul s-a iscat între Grigore Novac și Lilian Carp. Deputatul PAS a vrut să intre în încăperea în care polițiștii documentau acțiunile care au avut loc în incinta tipografiei, iar Grigore Novac a blocat ușa și nu i-a permis să treacă. Oamenii legii au intervenit imediat.

Amintim că astăzi s-a iscat un scandal la Editura de Stat Universul, unde liderul de la Democrația Acasă a depistat loturi de ziare tipărite în cadrul campaniei electorale pentru candidatul independent Igor Dodon.

În scurt timp, la editură și-au făcut apariția deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate, care au chemat organele de drept pentru a investiga acest caz, acuzând PSRM că nu și-ar raporta cheltuielile în totalitate la Comisia Electorală Centrală.

Pe de altă parte, PSRM spune că ziarele sunt tipărite din fondul electoral al candidatului, iar opoziția blochează în „mod ilegal materialele cu caracter electoral” și, la fel, cere anchetarea acestora de către oamenii legii.


Pub