13:35:44 19.04.2024
Stiri

Rogozin, „compozitor” la „Roscosmos”: Agenţia spaţială a deschis secțiune specială pe site-ul său cu melodii compuse de directorul Dmitri Rogozin

Actualitate 11.11.2020 10:29 Vizualizări939 Autor: Ziarul National
Rogozin, „compozitor” la „Roscosmos”: Agenţia spaţială a deschis secțiune specială pe site-ul său cu melodii compuse de directorul Dmitri Rogozin


„Roscosmos”, agenția spațială rusă, a deschis pe site-ul său o secțiune specială ce include cântecele compuse de directorul ei, Dmitri Rogozin. Rubrica ar urma să fie îmbogățită cu creații ale altor compozitori.

Site-ul Roscosmos are secțiune dedicată cântecelor compuse de Dmitri Rogozin

Astfel, pe site-ul agenției spațiale ruse a apărut o nouă rubrică numită „Cântece despre Spațiu”. Aici pot fi ascultate, vizionate și chiar descărcate melodii compuse chiar de Rogozin, de soția sa, Tatiana, și de alți compozitori. Printre cântece se numără „Despicăm cerul”, „O navă zboară deasupra Pământului” și „Nu trage!”.

Potrivit thesaxon.org, în total sunt publicate 12 cântece dedicate Rusiei, explorării spațiului, vânătorii și altor subiecte.

În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții „Roscosmos” au anunțat că lista de melodii va fi îmbogățită în timp cu creații ale mai multor autori, informează RIA Novosti.

Dmitri Rogozin, director al „Roscosmos” din 2018

Dmitri Rogozin a fost vicepremier responsabil cu industria de apărare în perioada 2011 - 2018, fiind pe lista oficialilor ruși supuși sancțiunilor internaționale, după ocuparea Crimeii de către Rusia. Acesta a fost declarat anterior persona non grata și în R. Moldova.

În 2018, Rogozin a ajuns director al Agenției Federale Spațiale „Roscosmos”.

„Voi face tot posibilul și necesarul pentru a îndreptăți încrederea acordată”, a promis Rogozin, după ce președintele Vladimir Putin l-a numit în această funcție.

În vară, autoritățile din Moscova l-au arestat pe Ivan Safronov, un fost jurnalist ajuns consilier al lui Rogozin. Safronov era suspectat de trădare, transmite b1tv.ro.

„Reținerea lui I.I. Safronov nu are legătură cu activitatea sa la compania de stat Roscosmos”, a anunțat agenția spațială rusă, la acea vreme.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md