11:32:35 29.03.2024
Stiri

Cabinetul Chicu a continuat și astăzi REMANIERILE: Demisii răsunătoare la Guvern

Actualitate 11.11.2020 16:50 Vizualizări4148 Autor: Ziarul National
Cabinetul Chicu a continuat și astăzi REMANIERILE: Demisii răsunătoare la Guvern


Mai multe demisii, dar și numiri aprobate astăzi în ședința Guvernului, care a avut loc în noua componență după numirile de luni, când au venit cinci membri noi în Executiv.

Astfel, la propunerea noului ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, fost consilier al lui Igor Dodon, secretarul de stat de la acest minister Eugeniu Revenco a fost propus la funcția de Ambasador al R. Moldova în Franța.

Totodată, secretarul de stat de la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a fost demis, după ce a fost avansat la funcția de ministru.

În aceeași ședință, Guvernul Chicu l-a demis pe directorul general al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM), Eremei Priseajniuc.

În locul lui Priseajniuc a fost numită Silvia Cebotari, iar premierul Ion Chicu i-a solicitat acesteia să analizeze adresările mai multor agenți economici din domeniu trimise Cancelariei de Stat care s-ar referi la activitatea acestei agenții.

Miniștrii l-au mai demis astăzi și pe șeful adjunct al Agenției Proprietății Publice, Mihail Casapu, în baza cererii depuse, dar și pe Vladimir Izman din funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Dubăsari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md