Igor Grosu: Corneliu Furculiță, omul care rezolvă tot, a dat indicații să fie scoasă toată lumea afară din tipografia de stat „Universul”

by D M
Distribuiti mai departe...

Deputatul PSRM, Corneliu Furculiță ar fi dat indicații ca toată lumea să fie scoasă afară din tipografia de stat „Universul”, acolo unde s-ar fi tipărit un număr uriaș de ziare pentru „candidatul independent” în alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

Despre aceasta deputatul PAS, Igor Grosu a declarat într-un interviu pentru echipa TV8, prezentă la fața locului. 

„Probabil trebuie să-l întrebăm și pe protagonist. Este vorba despre domnul Corneliu Furculiță, îi știți istoria cukuliokul și cu Serioja care trebuia salvat…L-a contactat pe directorul editoruu și i-a dat indicații să ne scoată pe toți afară. Domnul Corneliu e omul care rezolvă probleme, vă dați seama și a intervenit ca un cetățean și aici. Nimeni nu iese afară, domnul Corneliu. Așteptăm poliția să documenteze cazul. Veniți și dvs să vă convingeți că noi nu inventăm nimic. Îl așteptăm pe domnul Corneliu Furculiță.”

La fața locului a ajuns deputatul PSRM, Vlad Batrîncea.

DETALII: Fraudă electorală marca Dodon și PSRM. Microbuze doldora de ziare pentru “candidatul independent”, la editura de stat “Universul”. Doi deputați PAS așteaptă procurorii la fața locului


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...