CEC, sesizată despre tipărirea ziarelor electorale în susținerea lui Dodon la editura de stat „Universul”. PAS cere sancționarea lui Dodon

by D M
Distribuiti mai departe...

Comisia Electorală Centrală (CEC) a fost sesizată astăzi pe marginea tipăririi la editura de stat „Universul” a ziarelor electorale în susținerea lui Igor Dodon. Documentul a fost depus de vicepreședinta PAS, Olesea Stamate, care a cerut sancționarea imediată a lui Dodon, acuzându-l de utilizarea resurselor administrative și nedeclararea cheltuielilor tipăririi acestor materiale promoționale. 

„Chiar acum am expediat o sesizare în adresa Comisiei Electorale Centrale, solicitând sancționarea lui Igor Dodon pentru nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea materialelor electorale. Este clar că la mijloc sunt mult mai multe abuzuri. Utilizarea resurselor administrative, posibil depășirea atribuțiilor de serviciu, și în funcție de care sunt alte detalii din spatele acestei „operațiuni”, mai pot fi și alte componente penale ale acțiunilor candidatului și persoanelor implicate. Așteptăm investigarea promptă și sancționarea, după lege”, a scris vicepreședinta PAS, Olesea Stamate.

sursa: Agora.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...