Silvia Cibotari revine în funcția de directoare generală a Agenției Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale

sil

În cadrul ședinței guvernului din 11 noiembrie a fost aprobată eliberarea lui Eremei Priseajniuc din funcția de director general al Agenției Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale. Tot azi a fost aprobată în funcția de director o altă persoană.

Este vorba despre Silvia Cibotari. Care, de fapt, revine în funcția respectivă, întrucât a mai exercitat această funcție de-a lungul timpului.

Silvia Cibotari este una dintre cele mai longevive angajate ale Agenției Medicamentului, activând în instituție de peste 25 de ani. Ea a deținut funcția de vicedirectoare o lungă perioadă. În anul 2016 ea a intentat un proces împotriva Ministerului Sănătății, pe vremea ex-ministrei Ruxandei Glavan, pentru că a fost sancționată fără motiv, intimidată să plece din funcția de vicedirectoare și din instituție. În decembrie 2018, Silvia Cibotari a câștigat procesul și și-a demonstrat nevinovăția, scrie sanatateinfo.md.

În decembrie 2019 ea a fost numită de guvernul Chicu în funcția de directoare a Agenției Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, însă în iunie 2020 a fost demisă în baza propriei cereri de demisie. Atunci, în locul ei a fost numit Eremei Priseajniuc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente