fbpx

video | Ar fi furat 495 de lei, dar ar putea întoarce 42.500. Un bărbat, reținut de poliție pentru pungășie

Un bărbat în vârstă de 49 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani, pentru comiterea unei pungășii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc pe 27 octombrie, în timp ce se deplasa cu microbuzul nr. 103, bărbatul ar fi sustras din geanta unei tinere în vârstă de 18 ani, portmoneul în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate. Observând lipsa, tânăra imediat a sesizat poliția. Ulterior, s-a descoperit că prejudiciul cauzat tinerei constituie 495 lei.

Individul a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. De asemenea, bărbatul a fost judecat de mai multe ori pentru infracțiuni similare.

Individul este cercetat penal în stare de libertate pentru ,,Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button