‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri50 de contabile din sectorul agricol pot participa gratuit la conferința MOLDTAX 2.0. Aplică...

50 de contabile din sectorul agricol pot participa gratuit la conferința MOLDTAX 2.0. Aplică acum

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›
  • Data: 26 – 27 Noiembrie 2020, ora 09:00 – 14:00
  • Locație: online

În perioada 26-27 noiembrie curent, contabilii din toată țara se întrunesc în cadrul conferinței naționale MOLDTAX 2.0, organizată de Proactive Consulting, pentru a discuta despre aspectele fiscal-contabile în contextul măsurilor pandemice. De asemenea, vor fi prezentate mai multe aspecte contabile, financiare și fiscale, precum și noile schimbări care ne așteaptă în 2021.

Anul 2020 s-a adeverit a fi unul cu provocări în toate domeniile. Antreprenorii au fost afectați în mod deosebit, mulți din ei fiind nevoiți să întrerupă sau chiar să sisteze activitatea, să schimbe modul de vânzare, trecând pe online. Toate aceste momente trebuie contabilizate, însă având în vedere modificările din legislație, dar și restricțiile pandemice impuse, este extrem de important să ne gândim cum să ușurăm munca contabilului, care trece prin toate aceste schimbări.

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova va acoperi costul participării pentru 50 de femei contabile care întrunesc criteriile de mai jos:

  • Femeie contabilă care își desfășoară activitatea într-o afacere agricolă sau într-o asociație agricolă;
  • Afacerea agricolă sau o asociația activează în următoarele lanțuri valorice: fructe, pomușoare, struguri, legume, miere.

Pentru participare este necesară accesarea acestui link și completarea formularului. Pentru întrebări sau clarificări telefonați la 079004432.

Pentru că numărul locurilor sunt limitate, contabilele care corespund criteriilor vor fi selectate în baza principiului primul venit, primul servit.

Agendă conferința MOLDTAX 2.0

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›