Breaking News

image
Sursa foto: Victor Para//Facebook

Alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a fost falsă

UPDATE 12.20 // Urmare a verificării clădirii cât și a adiacentul Judecătorii Chișinău, sediul Buiucani, de către specialiștii din cadrul seviciului „BOMBTEH”, anumite obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Buiucani, la moment întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a făcut apelul cu atragerea la răspundere conform legislației în vigoare.

___________________________________________

O nouă alertă cu bombă a pus pe jar forțele de ordine. Astăzi, la ora 10:10 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat care a comunicat că în incinta Judecătorii Chișinău, sediul Buiucani, amplasată pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh.

Forțele de ordine imediat au evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Noutăţile partenerilor

comentarii: