image
Sursa foto: IGSU

Lucrările de demontare de la Filarmonica Națională: Metalul evacuat din clădirea avariată va fi comercializat // FOTO

O nouă zi de lucrări la Filarmonica Națională pentru a evacua deșeurile și metalul din partea clădirii avariate. Autoritățile au luat astăzi decizia ca metalul care va fi scos din clădirea avariată să fie comercializat, iar banii să revină pe conturile Filarmonicii în calitate de beneficiar.

Totodată, șeful grupului de lucru general a atras atenția asupra respectării stricte a tehnicii securității în cazul muncitorilor esponsabili de lucrările de demontare, pentru evitarea situațiilor de risc în procesul efectuării activităților.

Lucrările de demontare a materialelor constructive deteriorate în urma incendiului produs, au început pe 9 noiembrie. La fața locului pentru executarea acțiunilor sunt antrenați șapte muncitori cu trei unități de tehnică grea.

Pentru gestionarea situației la Filarmonică va continua activitatea Statul Major al IGSU, care pe parcursul demontării și înlăturării deșeurilor va monitoriza situația. După ce va fi finalizat acest proces, experții în domeniu vor evalua starea tehnică a edificiului și se vor expune asupra următoarelor etape.

IGSUIGSU

IGSUIGSU

IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: