image
Sursa foto: IP Rezina

Accident grav la Rezina: Un bărbat a ajuns la spital cu multiple traumatisme

Un accident grav în care a fost implicat un camion al S.A. „Drumuri Orhei” s-a produs astăzi în raionul Rezina. Șoferul a fost transportat la spital cu multiple traume.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, a declarat că oamenii legii au fost alertați la ora 12:15 în privința unui accident pe traseul principal R-20 Rezina – Orhei, cu posibile victime.

La fața locului, polițiștii au constatat că un șofer cu vârsta de 59 de ani care conducea un autocamion de model KAMAZ, pe traseul R-20 Orhei – Rezina – Râbnița, din direcția orașului Orhei, a efectuat o manevră de depășire în loc interzis.

În timpul manevrei, șoferul Kamaz-ului nu a ținut cont că o altă mașină de model VAZ care se deplasa în față, a semnalizat pentru a efectua manevra de viraj la stânga de pe drum principal pe drum secundar și a tamponat automobilul de model VAZ lateral în partea stângă.

ipip

Poliția menționează că automobilul VAZ, condus de un bărbat de 48 de ani, se deplasa regulamentar.

În urma impactului ambele autovehicule au derapat de pe traseu pe un teren agricol. Șoferul automobilului VAZ a fost preluat de către SAMU Rezina și internat.

Șoferul camionului a fost supus testului alcoolscopic de tip Drager, care a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.00 mg/ l.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: