(update) Două mașini, avariate pe traseul Chișinău-Hîncești, în urma unui accident: O fetiță de 10 ani, transportată la spital

(update) Accidentul s-a produs, în jurul orei 11:30, pe traseul Hîncești - Chișinău, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei, raionul Hâncești. Poliția a stabilit că un automobil de model Dacia a fost tamponat de un Opel Corsa care a ieșit pe contrasens. La volanul mașinii Opel se afla o femeie, în vârstă de 51 ani, locuitoare al raionului Leova, care avea la bordul mașinii două minore în vârstă de 2 și respectiv 10 ani. În urma impactului, fetița de 10 ani a fost transportată la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Foto: fb/GBM

(știre inițială) Două mașini au fost avariate în urma unui accident produs pe traseul Chișinău-Hîncești. Potrivit imaginilor, publicate pe rețelele de socializare de către martori, într-un autovehicul s-ar fi aflat și un copil.

Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol, ne-a comunicat că oamenii legii sunt la fața locului pentru a stabili circumstanțele. Deocamdată nu se cunoaște dacă cineva a avut de suferit.


Pub