(video) „Îi voi lăsa să fie parte a proiectului meu. Voi face echipă cu vandalii”. Mesajul video a fotografului Alex Iordache

BeFunky-collage (12)

Cu siguranță n-ați uitat despre trista poveste a proiectului „Prinși în ungher” al fotografului Alex Iordache, despre care v-am relatat anterior. De ce tristă? Pentru că la doar câteva zile după ce Alex a instalat în diferite locații din oraș capsulele cu fotografiile medicilor care luptă împotriva infecției COVID-19, acestea au fost vandalizate. Iar dacă fotograful anterior venea cu un mesaj scurt de regret a toate ce se întâmplă, de data aceasta a venit cu un mesaj video pe care vă invităm să-l vedeți și să-l ascultați și voi.

„Îi voi lăsa să fie parte a proiectului meu. Voi face echipă cu vandalii. Datorită lor aceste fotografii vorbesc atât de multe despre societatea în care m-am născut și trăiesc”, este mesajul lui Alex.

Amintim că fotograful ne spunea anterior că acest proiect este unul dintre cele mai dragi lui, în care a fotografiat personalul din prima linie timp de patru zile, în special noaptea, îndată ce aceștia ieșeau din blocul infectaților cu COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente